Waterkoeler met bruisend water | spuitwater maken met een drinkwatersysteem

Een waterkoeler met bruisend water kan je vinden bij Aqua Pro. Aqua Pro biedt drinkwatersystemen en drinkwaterkranen aan van uitstekende kwaliteit die bruisend, gekoeld en heet water voorzien.

Heb je interesse in zo’n drinkwatersysteem? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen om jouw vrijblijvende prijsofferte op maat te ontvangen:

waterkoeler met bruisend water 2022 - drinkwatersysteem voor thuis Aqua Pro prijs offerte

Stap 1 van 2 - Drinkwatersysteem

Waterkoeler met bruisend water
Waterkoeler met bruisend water

Een waterkoeler met bruisend water? Een groot comfort in je leven!

Waterkoeler met bruisend water 

Een drinkwatersysteem voor zuiver water

Waterkoeler met spuitwater - drinkwatersysteem

Waterkoeler met bruisend water – drinkwatersysteem

Ons kraanwater wordt streng gecontroleerd. In principe is het dus perfect veilig om te drinken.Toch verkiezen veel mensen bronwater uit de supermarkt. Deels omdat ze het lekkerder vinden, maar ook omdat ze denken dat het veiliger is. Welk water drink jij thuis? Verkies je ook bronwater boven je eigen kraanwater? Zou je nog bronwater kopen als jouw kraanwater beter zou smaken? Lees dan zeker verder, want misschien is een drinkwatersysteem wel iets voor jou.

Wat is een drinkwatersysteem?

Met een drinkwatersysteem in huis, heb je je eigen waterzuiveringsstation. Meestal wordt het aangesloten op een keukenkraan. Alle storende elementen worden uit je kraanwater gehaald. Zo wordt je water geurloos en kleurloos. Het resultaat is puur water, dat even lekker smaakt als bronwater. Maar er is meer. Naast zuiver, plat water kan je dankzij een drinkwatersysteem ook kiezen voor heet of gekoeld water. En zelfs voor een waterkoeler met bruisend water. Een waterkoeler met bruisend water, is een drinkwatersysteem met alles erop en eraan. Zo kan je jaarlijks honderden euro’s besparen. Ook vermindert je ecologische voetafdruk aanzienlijk dankzij een waterkoeler met bruisend water. Logisch, want naast flessen plat water, hoef je ook geen flessen spuitwater meer te kopen. Lees verder en ontdek er alles over.

De toepassingen van een drinkwatersysteem (waterkoeler met bruisend water)

Wat als je jouw water zelf zou kunnen produceren? Zuiver water, zonder vreemde geuren of kleuren. Puur drinkwater, rechtstreeks uit jouw keukenkraan. Daarbovenop heb je nog de keuze tussen gekoeld en bruisend water. Of heet water voor thee of om snel een soep te maken. Nooit meer sleuren met flessen van de supermarkt, naar je auto. En van je auto naar je kelder of garage. En dan wekelijks nog eens al dat plastiek in je vuilniszak. Wat als dit alles overbodig was? Wat als je je eigen drinkwatersysteem zou hebben? Ben je op zoek naar een waterkoeler met bruisend water? In onderstaande alinea’s vind je alle nodige informatie. Een eigen drinkwatersysteem hebben is bereikbaarder dan je denkt. Lees verder en kom er vanzelf achter waarom je in een waterkoeler met bruisend water moet investeren.

1. Echt zuiver kraanwater

Hoewel ons kraanwater streng gecontroleerd wordt, zitten er toch nog heel wat onzuiverheden in. Stoffen zoals chloor, mangaan, zink, koper, enz. vervuilen ons drinkwater en geven het een slechte smaak. Vooraleer het leidingwater jouw huis bereikt, heeft het al een hele weg afgelegd. Jouw watermaatschappij heeft het al grondig gezuiverd zodat alle bacteriën eruit verdwijnen. Daarom wordt het behandeld met chloor. Daarnaast neemt het water ook stoffen op uit de verouderde waterleidingen waardoor het stroomt.

Een drinkwatersysteem wordt rechtstreeks aangesloten op je waterleiding. Het water loopt dan eerst door een filter. De techniek die gebruikt wordt, is microfiltratie met behulp van actieve koolstof. De koolstof trekt de vervuilende deeltjes aan. Zo blijven ze achter in de filter. Het water dat daarna uit jouw kraan stroomt is zuiver en vrij van alle storende elementen. Dit water is zo puur dat het zelf geschikt is voor baby’s.

2. Je kan ook bruisend water uit je keukenkraan tappen

Een waterkoeler met bruisend water

Als je graag spuitwater drinkt, zal je dit een interessante optie vinden. Met een drinkwatersysteem kan je ook zélf spuitwater maken. Spuitwater is gewoon plat water waaraan koolzuurgas aan toegevoegd wordt. Het enige wat je moet doen om spuitwater te maken, is een fles koolzuurgas aansluiten op je drinkwatersysteem. Zo heb je een waterkoeler met bruisend water. Heb je graag hevig bruisend water of liever licht borrelend? Dat kan je volledig instellen naar wens. Een simpele druk op de knop volstaat om je glas te vullen.

Zelf je frisdrank maken dankzij je waterkoeler met bruisend water

Als je zelf spuitwater kan maken, kan je ook je eigen frisdrank maken. Frisdrank is ook maar gewoon water waar siropen of suikers aan toegevoegd worden. Met een drinkwatersysteem kan je voortaan dus ook je eigen limonades maken. Zonder kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers. Leuk voor je kinderen, voor je gasten of gewoon voor jezelf!

3. Direct drinkbaar en gefilterd heet water uit je keukenkraan

Afhankelijk van het drinkwatersysteem dat je kiest, kan je zelfs heet water uit je keukenkraan toveren. Het hete water dat nu uit je keukenkraan stroomt, is in principe niet drinkbaar. Dat water komt uit je boiler en heeft niet meer de kwaliteit van drinkwater. Door de opwarming verdwijnt de zuurstof uit het water en kunnen er schadelijke substanties of bacteriën in terechtkomen. Heet drinkwater hebben is handig voor koffie, thee en voor soepen en sauzen. De waterkoker kan je voortaan achterwege laten.

4. Zalig in de zomer: ijskoud water uit je kraan tappen

Waterkoeler met bruisend water - drinkwaterkraan

Waterkoeler met bruisend water – water koelen

Naast heet water, kan je ook op elk moment gekoeld kraanwater tappen. Superhandig in de zomer. Een glas ijskoud water is altijd welkom op een hete dag. Zonder waterkoeler moet je er altijd aan denken om flessen water in je ijskast te steken. En wanneer je thuiskomt op een hete dag, is het even vervelend als je dat weer eens vergeten bent.

5. Besparen dankzij een drinkwatersysteem

Besparen is altijd een goede reden om ergens in te investeren. Enkele feiten:

  • Een gezin van vier personen, met een gemiddeld drinkwaterverbruik van 1,5 liter per dag geeft jaarlijks ongeveer 1.200 euro uit aan drinkwater alleen. (Berekend op een fles water uit het middensegment van 0.83 euro/fles van 1.5 liter.)
  • Ook op andere dranken zoals spuitwater en frisdrank kan je flink besparen.
    (Frisdrank kan je perfect zelf maken door siropen of vers fruit aan je spuitwater toe te voegen.)
  • Je leidingwater kost 0,0043 euro per liter! Als we diezelfde berekening maken voor leidingwater, komt dat neer op welgeteld 9,5 euro per jaar!

Een drinkwatersysteem kopen? Laat je adviseren!

Wil je investeren in een waterkoeler met bruisend water, al dan niet met een ingebouwde boiler? Vraag dan eerst een offerte aan en laat iemand langskomen om je te adviseren. Kies een betrouwbare en ervaren leverancier met een goede klantenservice. Dat is de beste garantie op een efficiënt drinkwatersysteem.

Waterkoeler met bruisend water