Prijs voor drinkwatersysteem voor thuis

Snel en vrijblijvend een prijsofferte voor uw eigen drinkwatersysteem voor thuis:

Drinkwatersysteem voor thuis 2024 - drinkwatersysteem voor thuis Aqua Pro prijs offerte

Stap 1 van 2 - Drinkwatersysteem

drinkwatersysteem voor thuis Aqua Pro

Drinkwatersysteem voor thuis Aqua Pro

5 redenen waarom u een drinkwatersysteem voor thuis moet kopen

Water dat gewoon door de leidingen uw huis binnenstroomt. Gelukkig hebben we deze luxe. Water in huis is eigenlijk niet te missen. Denk maar aan alle dingen waar u water voor gebruikt in uw huishouden. Om te douchen, om te drinken, om koffie te drinken, om thee te drinken, om schoon te maken, om het toilet door te spoelen, om de vaat te doen, om de was te doen, enzovoort. Water is noodzakelijk voor onze dagelijkse activiteiten. Het water uit uw kraan is echter niet altijd van de beste kwaliteit.


drinkwatersysteem thuis kopen” src=”https://www.drinkwatersysteem-thuis.be/drinkwater-kraan-media/drinkwatersysteem-thuis-kopen.jpg” alt=”drinkwatersysteem thuis kopen” width=”800″ height=”600″> drinkwatersysteem thuis kopen


Water uit de kraan is maar gewoon water. Soms zit er veel kalk in het water wat veel nadelen met zich meebrengt. Denk aan kalkaanslag en het snel slijten van uw kleding. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! En hoe handig zou het zijn als er naast normaal plat water er ook nog bruisend, kokend of ijskoud water uit uw kraan zou komen? Klinkt dit goed? Lees dan snel meer over de voordelen van een drinkwatersysteem.

1. Geld besparen met een drinkwatersysteem

Met een drinkwatersysteem bespaart u flink op de kosten. Een drinkwatersysteem zorgt er namelijk voor dat het water uit uw kraan zuiverder dan zuiver is! Dit zorgt ervoor dat u geen flesjes water meer hoeft aan te schaffen. Deze flesjes kosten op termijn nogal wat. Het zou natuurlijk fijn zijn als zulk zuiver water gewoon uit de kraan zou komen. Jaarlijks bespaart een gezin zo’n 800 euro per jaar bij de aanschaf van een drinkwatersysteem! Ook helpt u het milieu een handje. Al die petflessen zijn van plastic en leveren behoorlijk wat extra afval op. Doordat u geen flesjes water meer hoeft te kopen draagt u bij aan een beter milieu.


drinkwatersysteem keuken water” src=”https://www.drinkwatersysteem-thuis.be/drinkwater-kraan-media/drinkwatersysteem-keuken-water.jpg” alt=”drinkwatersysteem keuken water” width=”800″ height=”600″> drinkwatersysteem keuken water


Heeft u nu liever bruisend water? Ook dit kan met een drinkwatersysteem. Een drinkwatersysteem kan, afhankelijk van welk systeem u kiest, ook bruisend water leveren. Gewoon puur of met een beetje aanmaak limonade en klaar! Uw eigen frisdrank. Hier bespaart u dus ook flink op de kosten.

2. Heerlijk bruisend en gekoeld water

Water uit een drinkwatersysteem voor thuis is lekkerder. Het water is namelijk helemaal gezuiverd voordat het uit de kraan komt. Zo zijn er geen onzuiverheden die mee de leiding uitkomen. Ook zal er geen chloor of metaal smaak aan het water zitten. Water uit een drinkwatersysteem is dus water in de puurste vorm. Ook in de zomer is dit een groot voordeel. Bent u een liefhebber van ijsklontjes in de frisdrank? Ook deze kunnen wel eens een aparte smaak hebben. Met een drinkwatersysteem zijn ook de ijsklontjes lekkerder waardoor ze uw verfrissende drankje nog beter laten smaken.

3. Drinkwatersysteem voor thuis is gezond

Water drinken is gezond, dat weten we allemaal. Niet alleen op warme zomerdagen of na het sporten. Water houdt ons lichaam gezond. Je huid verouderd minder snel en daarnaast wordt je blaas door veel water te drinken goed gereinigd. Water drinken is nog om veel meer redenen aan te raden. Helaas vergeten we allemaal wel eens om genoeg water te drinken. Of dit nu is omdat we het simpelweg vergeten of dat we toch liever voor de koffie gaan. Jammer, want hier doen we onszelf echt mee tekort! Doordat het water met een drinkwatersysteem lekkerder en zuiverder is zal iedereen in uw gezin sneller geneigd zijn water te drinken. Door de verschillende varianten water die u met het drinkwatersysteem voor thuis kunt krijgen is er veel variatie mogelijk. Dit bevordert de welzijn van u en uw gezinsleden!

4. Verschillende soorten water uit de kraan: gekoeld, bruisend water en veel meer

Waar u nu nog bruisend water in de supermarkt koopt heeft u het met een drinkwatersysteem gewoon in huis. Niet alleen is dit gewoon heel makkelijk, ook kost het minder geld. Zo hoeft u geen dure flessen bruisend water in huis te halen. Daarnaast kunt u, afhankelijk van het systeem waarvoor u kiest, ook plat water, kokend water, koud water en zelfs ijskoud water tappen. Geen gedoe meer met een langzame waterkoker of microgolf. Uw thee, koffie of warme chocomelk is zo klaar met een drinkwatersysteem voor thuis. Ook bij het koken van bijvoorbeeld pasta of rijst zult u veel tijd besparen. En wat is er fijner dan dat u in de zomer meteen van een glas ijskoud water kunt genieten? Een scheutje ranja erbij en u geniet van een verfrissend drankje. Geen gedoe met flessen water in de koelkast bewaren dus. Heeft u nu zin in een koud drankje? Met een drinkwatersysteem is dat mogelijk. Ook water dat tussen ijskoud en lauw inzit is mogelijk. Voor elk soort water zit u dus bij een drinkwatersysteem goed. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

5. Eenvoudig onderhoud van je drinkwatersysteem

Maar wat als u zo’n drinkwatersysteem aanschaft? Hoe moet het onderhouden worden zodat u van het beste resultaat blijft genieten?

Bij het drinkwatersysteem krijgt u een jaarlijkse check-up van het toestel. Dit houdt in dat het hele toestel gecontroleerd wordt. Daarnaast worden tijdens het onderhoud ook alle filters vervangen. Hierdoor blijft uw toestel in een goede staat en kan het het beste kwaliteit water blijven leveren. Ook zullen de leidingen en tappen worden gereinigd en gespoeld. Door dit onderhoud wordt de garantie van uw toestel gewaarborgd. U geniet dus van de beste kwaliteit, nog tijden na de aankoop.

Daarnaast is een waterverzachter van goede kwaliteit ook interessant om uw hard water te ontkalken.

Ook een drinkwatersysteem voor thuis kopen ?

Het mag dan wel duidelijk zijn dat het drinkwatersysteem eigenlijk niet te missen is in een modern huis. Het biedt veel voordelen zoals kostenbesparing, zuiver en lekker water, gezondheidsbevordering en gemak door de verschillende soorten water die dit systeem kan bieden. Daarnaast wordt er ook nog eens gezorgd voor het beste onderhoud van uw drinkwatersysteem zodat u kunt blijven genieten van de beste kwaliteit, ook lang na de aankoop! Een drinkwatersysteem voor thuis kost bij de aanschaf wel wat maar op lange termijn verdient u deze kosten dubbel en dwars terug. Zo bespaart u op de kosten van de aanschaf van petflessen. Daarnaast helpt u ook het milieu vooruit.

Vraag nu uw gratis prijsofferte aan voor uw eigen drinkwatersysteem voor in de keuken.

Drinkwatersysteem voor thuis 2024 - drinkwatersysteem drinkwaterkraan prijs