Gefilterd kraanwater | een Aqua-Pro drinkwatersysteem of drinkwaterkraan kopen

Je hoeft nooit meer flessenwater te kopen wanneer je een drinkwatersysteem of drinkwaterkraan van Aqua Pro koopt. Geniet op elk moment van de dag van gefilterd kraanwater.

Wil jij ook een drinkwaterkraan? Neem dan contact op met ons en ontvang binnenkort jouw persoonlijke prijsofferte:

Gefilterd kraanwater 2024 - drinkwatersysteem voor thuis Aqua Pro prijs offerte

Stap 1 van 2 - Drinkwatersysteem

Gefilterd kraanwater
Gefilterd kraanwater

Gefilterd kraanwater dankzij je eigen drinkwatersysteem: 6 voordelen

Gefilterd kraanwater

Een drinkwatersysteem in uw woning

Gefilterd kraanwater - drinkwaterkraan

Gefilterd kraanwater – zelf water zuiveren

Zuiver water is van levensbelang. Ons lichaam verdient het allerbeste. Vervuild water hoort niet thuis in dat rijtje. Heel wat huishoudens moeten zich echter tevreden stellen met vervuild water. Water dat wel veilig is voor consumptie, maar die stoffen bevat die het water slecht doen smaken. Of kalkrijk water die o.a. huishoudelijke toestellen kan beschadigen. Voor dat laatste probleem is er al een oplossing. Daarvoor zijn waterverzachters ontwikkeld.

Gefilterd kraanwater dankzij een drinkwatersysteem

Gelukkig kan er ook aan de slechte smaak van je kraanwater iets gedaan worden. Drinkwatersystemen voor particulieren zijn volop in opmars. Ontdek de vele voordelen van een eigen drinkwatersysteem en van gefilterd kraanwater hieronder.

Wat is een drinkwatersysteem?

Een drinkwatersysteem zorgt voor zuiver kraanwater, zodat het beter smaakt en gezonder is. Een drinkwatersysteem maakt bronwater overbodig. Kan je thuis gefilterd kraanwater drinken? Dan hoef je eigenlijk nooit meer naar de winkel om in je drinkwaterbehoefte te voorzien. Dat en nog veel andere voordelen van gefilterd kraanwater vind je hieronder. Ontdek hoe een drinkwatersysteem je leven comfortabeler kan maken!

6 voordelen van gefilterd kraanwater

Heb je de pech dat jouw kraanwater niet zo lekker smaakt? Zou je het wel drinken als het zuiverder was? Overweeg dan om een drinkwatersysteem in je keuken te installeren. Een kleine investering, die je tal van voordelen kan opleveren. Hieronder ontdek je de vele toepassingen van een eigen drinkwatersysteem.

1. Eenvoudige installatie, eenvoudig in gebruik

Gefilterd kraanwater in een handomdraai

Zoek je ook altijd naar manieren om je leven te vereenvoudigen? Dat is wat een drinkwatersysteem doet. De installatie zelf is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is een aansluiting op je waterleiding en een stopcontact. Bij de meeste mensen wordt het drinkwatersysteem aangesloten op de keukenkraan. De bak met de filter wordt dan netjes weggewerkt in een kast onder het aanrecht. Bijvoorbeeld.

En wat met de keukenkraan?

Wat de keukenkraan betreft kan je jouw huidige kraan vervangen door een wisselkraan. Zo kan je op elk moment afwisselen tussen gewoon kraanwater en gefilterd kraanwater. Of, je installeert een tweede kraan naast je bestaande keukenkraan. En qua design heb je een waaier aan keuze. Drinkwaterkranen zijn er voor elk interieur. Je hoeft niet in te boeten op stijl.

2. Een drinkwatersysteem is eenvoudig in onderhoud

Een drinkwatersysteem vraagt zo goed als geen onderhoud. Om de levensduur van je installatie te garanderen, raden we aan om je drinkwatersysteem minstens 1 keer per jaar te laten nazien. De filter wordt dan vervangen indien nodig en alle onderdelen worden grondig nagezien en gereinigd. Tenslotte wordt je installatie nog preventief ontsmet om bacterievorming tegen te gaan. Zo behoud je de garantie op grondig gefilterd kraanwater.

3. Bespaar dankzij gefilterd kraanwater

Zeulen met flessen = voltooid verleden tijd

Gefilterd kraanwater - plastiek flessen water

Gefilterd kraanwater – flessen water

Zie je soms ook zo op tegen al dat gezeul met flessen bronwater en spuitwater? En thuis moet je ze dan ook nog eens stockeren. Een drinkwatersysteem maakt drinkwater kopen volledig overbodig. Het gefilterd kraanwater benadert de smaak en de kwaliteit van bronwater. Dat levert je een flink financieel voordeel op. Voor een gemiddeld gezin kan dit op jaarbasis een fikse besparing opleveren. Reken maar eens uit!

Het goedkoopste bronwater uit de supermarkt kost ongeveer 0,5 euro per liter. De duurdere merken verkopen hun water aan het dubbele van die prijs. Jouw leidingwater kost slechts 0,0043 euro per liter!

Zelf drankjes brouwen maken met gefilterd kraanwater

Ook op spuitwater kan je besparen, want dat behoort ook tot de mogelijkheden. Hoe dan? Door eenvoudigweg een CO²-fles aan te sluiten op je drinkwatersysteem. Zo kan je zélf spuitwater maken. De intensiteit ervan kan je ook helemaal zelf regelen. En dat creëert mogelijkheden, want zo maak je ook je eigen frisdranken.

4. Meer comfort dankzij gefilterd kraanwater

Het feit dat je geen flessen bronwater meer in huis hoeft te halen, is in de eerste plaats goed voor je portemonnee. Maar het is ook gewoon comfortabeler:

  • Je moet niet langer zeulen met flessen water.
  • Je moet ze ook niet meer stockeren.
  • Je spaart tijd en energie.
  • Meer bergruimte in huis.
  • Je bespaart op plastiek afval en op vuilniszakken.
  • Het is ook milieuvriendelijker!

De constante aanvoer van gefilterd kraanwater is een groot gemak. Een simpele druk op de knop van je keukenkraan volstaat.

5. Ook je bereidingen smaken beter met gefilterd kraanwater

Gefilterd kraanwater - thee

Gefilterd kraanwater – zuivere thee

Tenslotte smaken ook je bereidingen beter met gefilterd kraanwater. Dat geld voor koffie, thee, soepen en sauzen. Kortom, alles waar je water aan toevoegt. Je kan er zelfs babyvoeding mee bereiden.

Ook zelf in je drinkwaterbehoefte voorzien?

Het lijstje met voordelen is lang. Met gefilterd kraanwater kan je heel wat kanten uit. Met een drinkwatersysteem ben je volledig zelfvoorzienend wat je drinkwater betreft. Zo kan je jarenlang besparen. Wil je meer weten? Vraag dan een offerte bij een erkende leverancier. Weet dat een drinkwatersysteem een zekere investering is, maar dat je de kosten snel zal terugverdien. Om te besparen, moet je durven te investeren!

Gefilterd kraanwater