Filter voor drinkwater | beste drinkwatersysteem: AquaPro

Ben je op zoek naar een filter voor drinkwater? Een drinkwatersysteem van Aqua Pro zorgt ervoor dat je zowel gekoeld, bruisend en heet water ter beschikking hebt.

Vraag hieronder naar onze prijzen en informatie en ontvang binnenkort jouw persoonlijke prijsofferte:

Filter voor drinkwater 2024 - drinkwatersysteem voor thuis Aqua Pro prijs offerte

Stap 1 van 2 - Drinkwatersysteem

Filter voor drinkwater
Filter voor drinkwater

Filter voor drinkwater: 7 redenen om een drinkwatersysteem te installeren

Bent u het beu om telkens naar de winkel te gaan voor uw drinkwater? Hebt u lichamelijke beperkingen die het lastig maken omĀ  zware pakken water te tillen? Dan is een eigen drinkwatersysteem iets voor u! Het is een groot gemak, u zal ervan versteld staan hoeveel tijd en geld u kan besparen met een filter voor drinkwater. Het is meer dan het overwegen waard. Lees verder en ontdek er alles over.

Een drinkwatersysteem voor drinkwater bespaart u tijd en geld!

Een drinkwatersysteem voor drinkwater zal u veel tijd en geld besparen. En dit om verschillende redenen:

Hoe werkt een filter voor drinkwater?

Met een drinkwatersysteem in huis, hebt u uw eigen waterzuiveringsinstallatie. Het resultaat is water dat zo helder en zuiver is, dat bronwater kopen overbodig wordt. Een drinkwaterfilter wordt aangesloten op het leidingwater. Dit gedeelte kan ingebouwd worden onder uw aanrecht, zodat het niet zichtbaar is. Een speciale drinkwaterkraan, in verschillende stijlen verkrijgbaar, wordt dan op het aanrecht gemonteerd. Het drinkwatersysteem filtert het leidingwater en zorgt voor drinkwater dat even smaakvol en zuiver is als bronwater. Het is mogelijk om koolzuurgas toe te voegen, zodat er ook bruisend water uit uw kraan kan stromen. Er bestaan ook drinkwatersystemen die ijskoud en/of heet drinkwater leveren.

Waarom u zoveel tijd en geld uitspaart met een filter voor drinkwater

Dankzij uw eigen drinkwaterfilter kan u het geld dat u normaal aan drinkwater uitgeeft, volledig besparen. Reken maar eens uit op jaarbasis! U zal ook veel aan comfort winnen. Hieronder leggen we uit hoe en waarom.

Flessenwater wordt overbodig

Hoeveel geeft u jaarlijks uit aan drinkwater? Om u een idee te geven, een gemiddeld gezin van vier personen, geeft ongeveer 1.500 euro uit aan drinkwater. Veel gezinnen verkiezen het duurdere drinkwater, omdat het lekker smaakt en zuiver is. Maar uw leidingwater is eigenlijk ook perfect drinkbaar, maar daarom niet lekker. Een drinkwatersysteem maakt het verschil. De filters zorgen ervoor dat uw leidingwater een betere smaak krijgt. Het wordt extra gezuiverd zodat het even puur smaakt als bronwater. De filter voor drinkwater haalt resten van allerlei chemische producten en metaaldeeltjes uit het water. Zo is het even puur als bronwater.

Uw filter voor drinkwater kan ook spuitwater leveren!

Hebt u graag spuitwater? Op een drinkwatersysteem kan koolzuurgas aangesloten worden. Zo kan u zelf spuitwater maken. Hoe licht of sterk het bruist, kan u zelf kiezen.

Altijd water in huis

Uw leven wordt een stuk comfortabeler. Vlug nog naar de winkel omdat er geen drinkwater meer in huis is? Dat zal u niet meer overkomen. Lege glazen flessen inleveren? Sleuren met pakken water en ze vervolgens moeten stockeren in uw huis? Ook verleden tijd!

Meer drinken

Met een filter voor drinkwater zal u automatisch meer drinken. Een goede gewoonte voor uw gezondheid.

Minder plastiek

drinkwaterkraan installeren

drinkwaterkraan kopen

Flessenwater wordt meestal verkocht in plastieken flessen, erg milieuvervuilend! De afvalberg wordt alleen maar groter. Bij de productie van al dat plastiek komen er ook heel wat giftige stoffen in de lucht terecht. Daar zijn we allemaal samen verantwoordelijk voor. Dankzij uw drinkwatersysteem doet u daar niet langer aan mee. Wat als iedereen dit voorbeeld zou volgen?

U wint tijd

Geen gesjouw meer met zware drinkwaterbakken. En thuis verliest u geen tijd meer met het opbergen van de drinkwatervoorraad.

Instant heet water

instant warmwaterkraan

water filter voor drinkwaterMet een drinkwatersysteem dat heet drinkwater levert, hebt u onmiddellijk heet water. Wachten op de microgolf is niet langer nodig.

Zuiver water voor bereidingen

Een ander voordeel van een filter voor drinkwater, is dat u dit water ook kan gebruiken om mee te koken. Koken met mineraalwater is not done wegens veel te duur. Maar met een drinkwatersysteem kan het wel. Gerechten worden er een stuk smakelijker door.

Wie er vroeg aan begint zal veel besparen

Hoe sneller u een drinkwaterkraan installeert, hoe meer u zal besparen en hoe sneller u uw investering terugverdient! Het is alleen een kwestie van de knoop door te hakken en te durven investeren.

Filter voor drinkwater